- „Fie ca le-ai sters din greseala sau s-a intamplat un unident“, aici vei afla cum sa realizezi recuperarea fisierelor sterse de pe stick-ul USB.
- Cand sistemul formateaza sau sterge date de pe o unitate de memorie, de fap marcheaza spatiul ca fiind liber asa ca datele pot fi recuperate.
- O sprendimų idėja vertinti folosestus ir programą, atkuriančią USB atminties atminties duomenų bazę.
- Daca datele sunt doar ascunse pe stick-ul USB, le poti recupera cu ajutorul unui program inkorporated in Windows.
„Stick-urile USB sunt“ instrumentas, puikiai tinkantis naudoti ir perduoti duomenų bazę. Uneori, fisierele de pe stick-ul USB pot fi corupte sau poate ai sters fisierele din greseala.
„Astazi iti vom arata cum“, naudodamiesi „USB atkūrimo vieneto atkūrimo programa“.
Priežiūros motyvai pentru pierderea datelor USB?
„Exista mai multi motive pentru pierderea datelor USB“, dar iata cateva dintre cele mai des intalnite:
- Un alt program a sters fisierul.
- „Ai“ pažymi USB grotuvą, skirtą naudoti tik „stick stick“.
- Ai deconectat unitatea USB perduodant procesus.
- „Fisier corutie din cauza atacurilor cibernetice“.
- Struktūrinės partijos, skirtos USB laikmenai, yra fragmentas.
„Din pacate“, „USB“ vienkartinės „USB“ pakuotės atkūrimas šiukšliadėžėje, vietinio / „Windows XP“ kompiuterio disko rinkinys.
Cu toate acestea, am compilat metodele aplicabile pe care le poti aplica pentru a recupera fisierele sterse de pe stick-ul USB.
Cum pot recupera fisiere de pe stick USB atmintinė?
1. Foloseste ir atkurti duomenų bazės programą
Poti folosi si instrumente de recuperare duomenų bazę pentru a recupera fisierele sterse de pe stick-ul USB. „Acestea sunt“ programinės įrangos programinė įranga naudoja „PC Recupera Fisierele Sterse Definitiv de Pe“.
„Exista mai multie instrumente de recuperare in computer computer, dintre care unele sunt gratuite, iar altele sunt in mare parte premium“.
„ACestea“, „aceste“ programinės įrangos nuskaitymo USB įrenginio naudojimas ir algoritmo sukūrimas, atkūrimo funkcijos ir tiesioginės USB jungties nuorodos.
Programa recomandat mai jos va recupera videoclipuri, imagini, documente si fisiere de muzica corupte si sterse. Dar aceasta nu este singura lui caracteristica interesanta.
De exemplu, functia „Deep Scan este conceputa pentru a recupera datele dintr-o unitate de stocarea formatata sau corupta“.
„Daca“ programinė įranga - tai nauja „Quick Scan“ procedūra, atliekama „Deep Scan“ automatinė kontrolė.
Iata cateva dintre charakteristikos išpardavimas:
- Recupereaza datele pierdute de pe toate dispozitivele Windows si mediile de stocare
- Paremkite integruotą pentru recuperarea datelor RAW vienetų kiekį
- „Recupereaza“ dokumentai, PDF rinkmenos, fotografijos, vaizdo įrašai ir daugybė kitų elementų
- Permite recuperarea selectiva a fisierelor la alegere
- Previzualizeaza fisierele recuperabile pentru recuperare precisa
Žvaigždžių duomenų atkūrimas
„Foloseste Stellar Data Recovery“ sukuria atsarginę dokumentų rinkinį, vaizduoja ir palaiko vaizdo laikmenas, gaudo USB atmintinę!
2. „Foloseste“ komandų eilutė pentru a recupera fisierele ascunse de pe USB
- „Conecteaza stick-ul USB“ (de pe care au fost sterse fisierele) la PC, apoi apasa tastele „Windows si R“ pentru a lansa programul Vykdyti.
- „Tasteaza“ cmd si apasa tasta Įveskite pentru deschide Komandinė eilutė.
- Tasteaza urmatoarea comanda si apasa Enter pentru a o executa (Įveskite USB lizdą):
chkdsk H: / f
- Acum, tasteaza Y si apasa tasta Įveskite pentru a continua.
- „Tasteaza H“ (inhocuieste H cu litera unitatii USB) si apasa din nou tasta Įveskite.
- Cele din urma, tasteaza urmatoarea comanda si apasa tasta Enter (Įveskite USB lizdą):
H:> attrib -h -r -s / s / d *. *
- Astepta finalizarea procesului.
Cea mai simpla modalitate de a recupera fisierele sterse de pe o unitate USB est de a useiza Command Prompt. Komandinė eilutė „Windows o Windows“ bus atidėta sisteminei operacinei sistemai.
„Urmeaza pasii de mai sus pentru a recupera fisierele sterse de pe unitatea USB“. Dupa aceasta procedura, vei gasi toate fisierele sterse pe un folder nou creat pe stick-ul USB.
Bineinteles, dupa recuperare, poti schimba extensia fisierelor inapoi la un format normal, astfel incat acestea sa functioneze din nou.
Cu toate acestea, asigura-te ca inlocuiesti H cu litera unitatii USB din pasii 3 si 6 de mai sus. Poti incerca, de asemenea, aceasta solutie pe SD, HDD sau pe un alt dispozitiv de stocare extern.
Išvadoje „oricare dintre instrumentele de recuperare a fisierelor“ paminėti mai sus te poate ajuta sa recuperezi fisierele sterse.
De asemenea, iti recomandam sa faci copie de rezerva a fisierelor pe serviciile de stocare in cloud, astfel incat sa iti sporesti optiunile de recerveare a fisierelor.
„Speram ca am putut sa te ajutam sa recuperezi fisierele sterse de pe stick-ul USB“. Daca ai intrebari, ne poti lasa ir comentariu mai jos.